Åben eller overdækket terrasse i Horsens, Fredericia & omegn

Overvejer du at få en terrasse? Hos Sonny Olesen Smede og Maskinteknik tilbyder vi både åben og overdækket terrasse i Horsens Fredericia & omegn, der passer til lige netop dit hjem. Der er mange ting, man skal overveje, når man skal have lavet en terrasse. Men frygt ej, vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige løsning til din bygning. Vi står klar til at montere din nye terrasse i Horsens, Fredericia og omegn.

Montering af åben eller overdækket terrasse i Horsens, Fredericia & omegn i mange materialer

Hos os får du flotte og enkle terrasser, der bringer stor glæde. Og uanset om du ønsker en åben eller overdækket terrasse, så har vi mulighed for at hjælpe dig. Vi fremstiller disse enkle, næsten vedligeholdelsesfrie terrasser i enten på standard mål (3×3, 3×6 eller 2×4 meter) eller præcis efter jeres mål.

De udmærker sig ved den enkle montage, hvilket gør den til et ideelt gør-det-selv projekt. Vi monterer selvfølgelig også for jer, og vi er ligeledes leveringsdygtige i ståltrappe og gelænder.

Mange muligheder

Terrasserne kan leveres med forskellige typer planker (hårdttræ, komposit eller andet)

Gelænder er også et typisk tilvalg for flere af vores kunder, og i denne forbindelse er der mange muligheder. Få mere information i vores afsnit, der omhandler gelændere.

Skal vi stå for dit træterrasse projekt i Horsens, Fredericia eller omegn?

Ønsker du at høre mere om vores mange muligheder? Så kontakt os endelig på mail sonny@smede-maskinteknik.dk eller på telefon 2286 3646. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os