Gelænder til ståltrappe og terrasser i Horsens

Gelænder med eller uden glas, er tit kronen på værket – stålgelænder til terrasse, altan, ståltrappe og meget mere. Vi tilbyder altan gelænder og gelænder til blandt andet ståltrappe i Horsens og omegn.

Vi laver en bred vifte af forskellige typer standard altan-, terrasse-, eller trappegelænder, men har du et specielt ønske, er det selvfølgelig intet problem! Om det er glas, eller helt i stål, så fuldender gelænderet på terrassen, ståltrappen eller havetrappen tit værket, og giver det udtryk man ønsker sig. De laves i mange typer, oftest galvaniseret, men også malet og med træhåndlister for et eksklusivt udseende.

Vi bygger ståltrappe og stålgelænder efter ønske og behov

Foruden rækværk er gelændre til terrasser og altaner, kan vi naturligvis også være behjælpelige med trappegelænderet og også hele trappen, hvis det ønskes. Hos Sonny Olesen bygger vi nemlig  ståltrapper i høj kvalitet med tilhørende gelænder i stål, træ og glas.

Kontakt os med dine ønsker til trappe og altan gelænder

Ønsker du at høre mere om vores brede udvalg af stålgelænder? Så kontakt os på mail sonny@smede-maskinteknik.dk eller på telefon 2286 3646 og lade og snakke sammen. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os