Ny altan / stålaltan i Horsens, Vejle og Kolding

Drømmer du om en ny altan? Sonny Olesen Smede & Maskinteknik tilbyder at opføre din stålaltan i Horsens, Kolding, Vejle og omegn. Med altaner får du ikke kun tilføjet et par ekstra kvadratmeter til dit hjem, men også øget værdi af boligen. Hos Sonny Olesen Smede & Maskinteknik har vi stor erfaring med altaner og er klar til at føre din altandrøm ud i livet.

Skræddersyet stålaltan

Her er der ingen standardløsninger. Vi laver altid den perfekte stålaltan til dine ønsker og behov. Hos os kan du få konstrueret og designet altanen helt efter dine specifikke mål. Når du vælger Sonny Olesen Smede & Maskinteknik som din leverandør, får du en altan af særdeles høj kvalitet. Vi leverer også gelænder med eller uden glas efter dine ønsker, så altanen kan blive fuldendt.

Vil du høre mere om dine muligheder for ny altan?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal levere en ny altan til dig. Send en mail til sonny@smede-maskinteknik.dk med din forespørgsel, eller ring til os på 22 86 36 46 og lad os tag en snak om dine ønsker og drømme. Vi står altid klar med gode råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Vi kan også være leveringsdygtige i en overdækket terrasse eller flotte glasvægge.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os